League of Legends - 5v5

Regler og format

Nedenstående regler gælder alle konkurrencer der bliver afholdt i forbindelse med League of Legends turneringen. Det er spillernes eget ansvar at have League of Legends klienten installeret.
Konkurrencen bliver afholdt på EU West serveren.

Turneringsopsætning


Play off vil blive afholdt som double elimination. 
Alle spil er BO1 med undtagelse af finalen der bliver afholdt som BO3. 
Vinderen af winners bracket vælger vide i første og tredje map. Alle kampe spilles i mappet Summoners Rift.
Gruppespillet er BO1 og er der lige pointstilling bliver det den med hurtigst vindende sidst spillet kamp som bliver tiebreakeren. Under gruppespillet skal det vindende hold sende Admins et screenshot af resultatet efter spillet. 
Fredag vil der blive spillet gruppespil, og lørdag play off.

Opsætning af kampe

Begge hold kaldes til game crew hvor hosten besluttes og informationer omkring side og first pick udleveres af admins. Game mode er Tournament draft pick.
Spillets navn skal være følgende: “klantag"  VS “klantag”.

Indrapportering af resultater

Hvert hold skal have et screenshot af resultatet klar i tilfælde af uenighed. En enkelt spiller fra vinderens hold skal møde op ved League Of Legends admins med kampens resultat.

Generelle regler

Der bliver kørt draft pick i alle kampene og kampene er underlagt Summoners Code, dvs. al form for flaming/hacking/scripting osv. er ikke tilladt! Brud på dette medfører advarsel eller diskvalifikation. Det er altid admin der har det sidste ord.

Placeholder

Under picks og bans er det ikke tilladt at bruge placeholder picks.

Pause

Har I flere kampe i streg og I har brug for en pause så henvend jer til admins og spørg om det er muligt at få en pause. 

Seneste nyheder
Links

Kontakt

C. H. Ryders Vej 24,
9210 Aalborg, Danmark