Beskrivelse

Kort fortalt er Geeks Gone Wild et af landets største Esports events. Det afholdes af foreningen Lan Team Nord Vi henvender os både til den professionelle gamer og til dem der bare har lyst til at hyggelig weekend sammen med vennerne. Vi forventer ca. 1500 gæster til selve LAN delen af eventet og et par tusinde dagsgæster, der vil komme og se kampe live, kigge på vores expo område og indsnuse gamer atmosfæren.

For at det hele kan gå op i en højere enhed har vi brug for din hjælp. Om du har særlig IT kundskaber eller ej, er ikke vigtigt. Vi skal både bruge folk der kan netværk, tømme skraldespande, pleje crew, gå vagt, lange slik og drikkevarer over disken og masser af andre ting. Det vigtige er at du synes det er sjovt at arbejde samme med alle vi andre om at skabe et fantastisk event.

Sådan bliver du crew

Du starter med at finde ud af hvad du kunne tænke dig at lave. Så sender du en mail på crew@ggw.dk hvor du fortæller lidt om dig selv, hvad du gerne vil lave og hvorfor.

Inden for et par dage kommer der svar, hvor du blandt andet skal godkende at vi må opbevare dine oplysninger (GPDR) samt et skema du skal udfylde med dine kontaktoplysninger og T-shirt størrelse. Når det kommer retur, vil du bliver sat i forbindelse med din teamleder og så er du en del af familien.

T-shirts

1-2 T-shirts, alt efter hvor mange vagter du har. Vi forventer du har dem på når du har vagt.

Forplejning når du er på vagt

Morgenmad, middagsmad og aftensmad under opsætning og nedtagning. Du betaler selvfølgelig ikke for at komme ind og arbejde.

Du er dækket af Lan Team Nords forsikring

Hvis du kommer til skade under arbejdet har vi en forsikring der dækker dig. Du bør dog stadig også ha din egen fritidsulykkesforsikring til når du ikke arbejder.

Besluttet dig?

For at tilmelde dig som Crew skal du sende en email til crew@ggw.dk med følgende informationer:

  • Fornavn
  • Efternavn
  • Telefon nummer
  • Tekst (Hvilket hold. Beskrivelse af dig selv. Hvorfor søger du. Dine erfaringer)