Open kvalifikation er på følgende tidspunkter 

Fredag 20:00-23:00

Lørdag 12:00-18:00

Finale spil: 21:00-01:00

Format:

Turneringen er i formattet Squad( 4 personers), i first person (FPP) og foregår ved at der spilles flere indledende qualifiers Fredag og Lørdag, her må alle deltage i så mange qualiferes som de har lyst, men det er kun deltagerens 3 bedste games som tæller.  

Finale spil:  Vil blive i BO5 med de 20 bedste hold fra open kvalifikationen.

Snyd eller brud på reglerne:  - I tilfælde af snyd eller brud på reglerne under konkurrencen, er det op til game crew hvad konsekvenserne bliver.  - Hvis holdet ikke er tilfreds eller indforstået med konsekvenserne kan lan organizers kontaktes efter konkurrencen.

Server: - Serverens navn samt kode vil blive offentliggjort via Discord, derfor er det vigtigt at alle hold er på discorden. GGW Discord server der findes her: Discord.gg/ggw Vi kører med nyeste officielle opdatering fra BlueHole.

- Map vil blive Erangel (gamle map)

- 1.5 AR

- 0x costumes

- No redzone

Tredjepartsprogrammer: - Det er ikke tilladt, at bruge nogle former for tredjeparts programmer, som giver dig en fordel. Generelle farveprogrammer, som Reshade eller lign, er tilladt.

Admin: - Admin har sidste ord i enhver tvivl situation. - Admin forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at lave ændringer uden varsel. - For at komme i kontakt med admins og rapportere resultatet kan vi kontaktes på vores GGW Discord server der findes her: Discord.gg/ggw

Ændring af regler: - Vi Geeks Gone Wild aka. GGW har retten til og ændre enhver regel på ethvert givent tidspunkt før eller under turneringen, hvis der bliver nødvendigt. Dette inkludere også ændring af format, såfremt tiden bliver knap.

Join discord

Skriv med vennerne fra og mød folkene bag ggw

Vores sponsorer