Generelt Der påligger billetkøberen, inden køb at kontrollere, at billetter gælder det korrekte arrangement, dato og tidspunkt.

Fortrydelsesret Købte billetter refunderes ikke med mindre arrangementet aflyses. Udeblivelse grundet sygdom eller anden forhindring i at deltage danner ikke grundlag for refundering.

Overdragelse og videresalg af billetter En billet er tilknyttet én specifik person og ejerskab er synlig under Profil. Billetten er kun gyldig hvis den anvendes af den registrerede ejer af billetten og arrangørerne bag Geeks Gone Wild forbeholder sig retten til at afvise indgang ved arrangementet, hvis billet holderen ikke er den registrerede ejer. Det er muligt at få ændret ejer på en eller flere billetter ved at kontakte arrangørerne på info@ggw.dk. Billetter vil ved overdragelse få tilknyttet ny stregkode og den gamle billet vil derfor blive ugyldiggjort. Videresalg af billet er tilladt i henhold til gældende lov og Arrangør gør opmærksom på at det ikke er tilladt at videresælge til en pris større end den samlede angivne pris på billetten.

Aflysning I tilfælde af aflysning vil billettens fulde beløb refunderes, eksl. billet gebyrer, til den registrerede ejer af billetten. Ejerskab er synlig under Profil. Alle billet indehavere vil blive kontaktet på den registrede email hvor der vil blive bedt om registrerings- og kontonummer hvortil billets pris skal refunderes til.

Forbehold for fejl og mangler Der tages forbehold for fejl og mangler samt fejl i priser og beskrivelser.

Join discord

Skriv med vennerne fra og mød folkene bag ggw

Vores sponsorer