rulse

Forældre information

Geeks Gone Wild er et event, for computerspils interesserede, både i alle aldre og på alle niveauer.

Når man kommer til GGW, kan man forvente en sjov og hyggelig weekend med sine venner, møde nye venner, konkurrere i forskellige computerspil samt at tilegne sig en ny viden om computerspil og IT i det hele taget.

GGW er ikke kun for de garvede computerspillere. Vi har derfor lavet denne side for at kunne give forældre indtryk af hvilket arrangement GGW er, hvad vi gør for at gøre arrangementet godt og sikkert for alle deltagere og for at forældre skal være trygge ved at sende deres børn og unge afsted til GGW.

Yderligere relevant information

  • Der er indhentet børneattester på alle crew
  • Der vil være professionelt førstehjælps crew til stede under hele arrangementet.
  • Der vil altid være crew tilstede i hallen, så der vil altid være mulighed for at komme i kontakt med en voksen
  • Vi anbefaler altid at man har computeren tilsluttet en stikdåse med jord i (Dette kan tilkøbes)

Forplejning

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer udover vand.

Sammen med billetten er det muligt, at tilkøbe forplejning til GGW. Man kan selv bestemme hvad man ønsker af forplejning. Der tilbydes morgenmad Lørdag og Søndag, samt aftensmad Fredag og Lørdag. Herudover vil der være mulighed for at købe toast, slik og drikkevarer i vores kiosk til rimelige priser.

Alkohol politik

Geeks Gone Wild er et alkoholfrit event, dette gælder både i selve hallen og på parkeringspladsen. Det er heller ikke tilladt at møde op til arrangementet i påvirket tilstand. Hvis GGW, mod alle forventninger vurderer, at en person er påvirket, vil vedkommende uden varsel blive bedt om at forlade området med det samme.

Aldersgrænse

Til GGW er der ikke nogen specifik aldersgrænse, da vi vurderer at det er op til forældrene at bestemme hvornår barnet er gammel nok til at deltage. De fleste af vores deltagere er mellem 15 og 25 år. Der er dog altid nogen ned til 11-12 år, som er med storebror, far, eller ældre kammerater.

Det forventes dog at barnet selv er i stand til at passe på sig selv, og kan varetage de mest basale behov (mad, søvn m.m)

At være forældre

Når man sender sine børn afsted til et arrangement som GGW, skal man som forældre kunne acceptere nogle ting, som de fleste der har computerspils interesserede børn og unge sikkert kender alt til i forvejen

  • Det er en weekend uden faste sengetider
  • Der vil blive indtaget mere, slik, chips og sodavand m.m end normalt
  • Man får meget trætte børn/unge hjem.

Igen i år kører vi med en energidriks politik. Dette betyder at alle under 16 år skal medbringe forældretilladelse, for at få lov til at indtage energidrik under eventet. Det er et tiltag vi har lavet fordi vi gerne vil gøre det muligt for alle forældre selv at bestemme hvorvidt deres barn/børn skal drikke det under eventet.   

Betingelser

  • Man skal selv medbringe computer, med de computerspil som man har tænkt sig at spille under eventet.
  • Computeren skal kunne tilsluttes netværk via kabel*
  • Man skal være i stand til at passe på sig selv

* Bemærk at der kan være op til 10 meter fra computeren og hen til vores netværkstilslutning. Der kan tilkøbes netværkskabel med billetten.

Om eventet

Arrangørerne bag Geeks Gone Wild er Lan Team Nord. Vi er en frivillig forening, der afholder disse events, fordi vi synes at det er sjovt. Vi hygger os med det og vores mål er, at alle gæster såvel som frivillige, skal have en hyggelig weekend.