Crew til Geeks Gone Wild

  • Posts
  • Crew til Geeks Gone Wild

Crew til Geeks Gone Wild

Rune Ettrup·11 September, 2018

Den 25.-27. januar afholdes det 24. Geeks Gone Wild arrangement. For at gøre dette arrangement lige så fedt, hvis ikke federe, end sidste år, skal vi bruge frivillige til vores crew. Savner du at være en del af et fedt fællesskab med en masse søde mennesker eller er du generelt bare glad for at hjælpe andre?

Så tøv ikke! Vi har muligheder til alle, hvor du kan arbejde med alt fra elektronik og sceneopsætning til helpdesk mm.

Som frivillig får du en fed t-shirt, et godt sammenhold, et stort event på cv’et og ikke mindst fantastisk samvittighed og en masse nye bekendtskaber.

Så er du ude efter at lære noget nyt, få noget frivilligt arbejde på CV’et, prøve nogle eksisterende evner af i praksis er dette en fed mulighed for alle. Vi stræber efter at have et fedt event, men samtidig skal crew også have det godt, du vil aldrig blive glemt og du vil få en vild fed weekend.

Vi arbejder på et system til tilmelding, så indtil videre bedes du kontakte Annette på crew@ggw.dk med din ansøgning. Skriv gerne om dine kompetencer og hvor du helst ser dig selv, hvis du altså har en præference i forhold til, hvor du vil arbejde.

Links

Kontakt

C. H. Ryders Vej 24,
9210 Aalborg, Danmark