Geeks Gone Wild - Klar til at fortsætte succesen

  • Posts
  • Geeks Gone Wild - Klar til at fortsætte succesen

Geeks Gone Wild - Klar til at fortsætte succesen

Rune Ettrup·1 June, 2018

Geeks Gone Wild, Jyllands største esportsfestival, vil igen i 2019 blive afviklet i Gigantium. Arrangørerne, Lan Team Nord, har netop annonceret, at Geeks Gone Wild #24 vil blive afholdt fra den 25.-27. januar 2019 med plads til 1500 deltagere i Gigantium. Det er anden gang at festivalen har den aalborgensiske arena som ramme.

Arrangørerne på projektet GGW #24, Amalie Larsen, Lasse Kjær og Rune Ettrup udtaler:

“Vi har store visioner i år og vi glæder os derfor til afviklingen af endnu et Geeks Gone Wild i Aalborg. Med den fantastiske støtte og tillid i ryggen fra Aalborg Kommune, er vi klar, og kan ikke vente med at få det hele sat i gang ved GGW #24. Vi har lært rigtig meget af vores tidligere events, og med disse erfaringer glæder vi os til at tage kampen op og sørge for, at vi afvikler det fedeste esports event til dato.”

Vi kan allerede nu løfte sløret for at der både afholdes en professionel, samt en semi-professionel turnering i CS:GO. Hele arrangementet kan opleves online, da der hele weekend castes og streames internationalt. Det kan på den måde opleves fysisk i Gigantium med alle effekter, såvel som online.

Succesen fra sidste Geeks Gone Wild var ikke til at tage fejl af der var omkring 1000 som deltog hele weekenden, 1100 dagsgæster og i løbet af weekenden fulgte over 70.000 med hjemme fra stuerne og  online.

Omkring sidste års resultater udtaler Lasse Kjær:

”Vi er enormt stolte af sidste års resultater, her havde vi et event hvor der hverken var større afbrydelser eller udskudt tidsplan. Så det vi vil gøre i år, er at finpudse det og sørge for at vi igen kan skabe et event som både den danske elite og ikke mindst den almindelige gamer kan deltage i.“

Der er således lagt i kakkelovnen til et brag af en weekend, når Geeks Gone Wild løber af stablen til januar. Glæd jer til de fede turneringer, det store messeområde, og den helt fantastiske stemning som altid kan mærkes under GGW. Billetsalget starter den 27. september 2018.

Foreningen Lan Team Nord, som står bag Geeks Gone Wild, fortsætter det gode samarbejde med Aalborg Events om sammen at skabe en suveræn oplevelse for alle deltagende fra den gængse gamer til eliten inden for esport.

Rammerne er sat, og med en stor scene med plads til knap 2500 tilskuere, kombineret med nye tiltag og en satsning på et stort e-sportsområde, er der åbnet op for skabelsen af en forrygende esportsfestival i Aalborgs største arena, Gigantium.

Links

Kontakt

C. H. Ryders Vej 24,
9210 Aalborg, Danmark