Pressemeddelelse

Geeks Gone Wild tager form

Om halvanden måned vil Gigantium i Aalborg blive indtaget af op i mod 1.500 gaming entusaister, når e-sportsfestivalen Geeks Gone Wild for første gang bliver holdt med arenaen som ramme.

Arrangøren bag er den aalborgensiske forening LAN Team Nord, der i denne tid kan glæde sig over, at arrangementet er ved at tage form. Jagten på sponsorer og bidragsydere har givet pote. Lan Team Nord har således sikret sig lige knap 400.000 kr. fra diverse fonde og bidragsydere. 172.150 kr. kommer fra Region Nordjylland, 85.000 kr. fra Aalborg Events, 75.000 kr. fra Spar Nord fonden, Det Obelske Familiefond støtter med 50.000 kr. og Sparekassen Hobro fonden støtter med 17.000 kr.  

På sponsorfronten er fimaerne PlayGames, Asetek og Kingston Hyper X kommet ombord, og stadig flere aftaler er på vej i hus.

Hos Lan Team Nord er der stor begejstring for den enorme opbakning:

  • Det er virkeligt skønt, at så mange vil være med til at hjælpe os med at få dette kæmpe arrangement til at lykkedes, fortæller Lasse Kjær formand for LAN Team Nord. – Selvom vi har arrangeret Geeks Gone Wild et hav af gange, der det første gang, hvor vi tager så stor en arena i brug, og første gang med så mange deltagere, så hjælpen er meget kærkommen.

I modsætning til mange af de e-sportsfestivaler, der i den seneste tid har været afholdt på dansk grund, er Geeks Gone Wild bygget op omkring de 1.500 deltagere og deres indbyrdes spil suppleret af en semi-professionel konkurrence.

  • At skabe en helt fantastisk ramme for de 1.500 deltagere og give dem en suveræn oplevelse er vores hjerteblod, og vi gør en stor dyd ud af, at Geeks Gone Wild er et arrangement, som forældre trygt kan sende deres børn afsted til, forklarer Lasse Kjær. - Man kan naturligvis også købe billet som ganske almindelig tilskuer for der bliver også rigtig mange oplevelser, som ikke kræver at man selv spiller. Der vil dels være konkurrencer i (CS:GO, League of legends, Fifa, Playerunknown's battlegrounds,Overwatch, Hearthstone, Starcraft og Rocket League og en omfattende expodel.  

Massiv opmærksomhed

Geeks Gone Wild kommer ikke til at spænde af ubemærket. ANR: har deres eget CS:GO hold med og de skal konkurrere om de 151.000 kr i CS GO turneringen. TV2 Nord kommer og laver live tv under eventen. Her til komme en lang række streamer, som har mange følgere på de sociale medier, som de vil sende live til under begivenheden. Spørgsmål til denne pressemeddelelse kan rettes til:

Lasse Kjær, formand, Lan Team Nord, tlf:22121336 mail: lasse@lanteamnord.dk

        

Seneste nyheder

Categories