Vi kan nu præsentere et samarbejde med foreningen bag Thy Party, Thy eSport events, hvor vinderne af Counter-Strike: Global Offensive turneringen ved Thy Party opnår direkte kvalifikation til Counter-Strike: Global Offensive hovedturneringen ved Geeks Gone Wilds arrangement i Gigantium den 12.-14. januar 2018. Samarbejdet kommer desuden til at betyde at frivillige ved Thy Party kommer til Geeks Gone Wild, og frivillige ved Geeks Gone Wild kommer til at hjælpe hos Thy Party. 


Formanden for Lan Team Nord, Lasse Kjær, udtaler:
”Sådan et samarbejde på tværs af Esportsevents er en kanon mulighed for at gøre hinanden bedre og hjælpe hinanden som foreninger. Det kommer bl.a. til at betyde at Esport i Region Nordjylland får en større og bedre platform i form af events og Esportsforeninger kommer til at hjælpe hinanden på tværs for at kunne få Nordjylland som frontløber indenfor Esport i Danmark.” 


Hos Thy Party er man også glade for samarbejdet, formand for Thy eSport Events, Claus Fuglsang, udtaler:

”Med dette tiltag vil man fremover ikke længere stå helt alene med problemstillingerne omkring arrangementer og udvikling af Esportsevents i regionen. Samtidig skaber man også en bedre forbindelse mellem de frivillige som har flere år bag sig. Turneringernes integritet underbygges af samarbejdet, og det vil styrke turneringernes evne til at komme igen hvert år.”


Geeks Gone Wild annoncerer fordeling af pengepræmier tirsdag den 19. september, og vi garanterer at det bliver vildt!

Seneste nyheder

Categories