VIP pakker i samarbejde med Coolshop

  • Posts
  • VIP pakker i samarbejde med Coolshop

VIP pakker i samarbejde med Coolshop

Amalie Larsen·18 October, 2018

Til Nordjyllands største LAN- og esports event ønsker vi at øge oplevelsen for vores GGW elskende gæster, og har i den forbindelse set frem til at kunne løfte sløret for en af vores første samarbejdspartnere. 

Geeks Gone Wild har indledt et samarbejde med Coolshop, som udbyder en helt vild fed VIP pakke, som kan tilkøbes til dette års LAN billet!

Vi synes vores gæster skal sidde helt formidabelt, være på forkant og fuldstændig klar til at slå deres konkurrenter! Vi giver derfor vores gæster mulighed for at gøre deres GGW#24 ekstra luksuriøs. Ved tilkøb af VIP pakken er der nemlig inkluderet leje af en gamer stol, samt en goodiebag oven i hatten, for kun 600 kr., hvoraf der er indlagt et depositum på 300 kr., som tilbagebetales, hvis ikke stolen ønskes med hjem.

Der stilles en DON ONE Belmonte gamer stol til rådighed under hele arrangementet, så du får muligheden for at sidde som en cool gamer under hele eventet og samtidig slipper for at medbringe din egen stol. Stolen fås i flere farver.

Du kan samtidig glæde dig til at modtage en goodiebag proppet med lækkerier fra Coolshop, som vi samtidig arbejder på at få fyldt med flere gode sager fra flere partnere. 

Der er et begrænset antal, kun 50 personer kan få fingre i denne ekstra luksus, så hvis du ønsker at tilkøbe denne VIP pakke, så tøv ikke! 

Køb din billet sammen med denne pakke via linket på vores hjemmeside, www.ggw.dk, så sørger vi for, at stolen står klar til dig når du kommer, goodiebagen bliver bragt til dig efter ankomst. Det vil med sikkerhed give en ekstra cool oplevelse til dette års Geeks Gone Wild!

Links

Kontakt

C. H. Ryders Vej 24,
9210 Aalborg, Danmark