Streamere

Jaxstyle

Jaxstyle

Uofficielt kåret som Danmarks blegeste streamer!

Myrkee

Myrkee

Myrkee er mest kendt for at streame Playerunknowns Battlegrounds, Diablo 3 og udklædt som Cowboy da han spillede Red Dead Redemption 2.

CozyCouple

CozyCouple

CozyCouple byder alle 18+ varmt velkommen i hulen, hvor der hygges op til begge ører. CozyCouple er, indtil andet er bevist, den mindste danske partner kanal på Twitch, som består af ægteparret, Narihnie og Thrakal, der streamer for sjov.

Jafet

Jafet

Mit navn er Simon, jeg er 30 år gammel. Jeg streamer hovedsageligt PUBG - dog også andre spil til tider. Har spillet PC siden 1999, selvfølgelig med pauser, og både casual og i claner på et okay niveau på deres respektive tidspunkt.

Krolmof

Krolmof

Mit navn er Sara bedre kendt som Krolmof på Twitch.tv Jeg spiller for det meste League of Legends men elsker også at streame anderledes ting og begrænser mig bestemt ikke.

Kregme

Kregme

Kregme er til daglig fuldtidsstreamer hvor han hver dag underholder med alverdens forskellige spil på hans Twitch kanal. Han har til GGW #24 lagt pirat sejlene på hylden og skal caste vores PUBG turnering sammen med hans makker Jafet.

itzBenji__

itzBenji__

Benjamin er en ung frisk fyr, altid positiv og elsker at kommunikere med hans viewers. Han har underholdt i lidt over 1 år under navnene ”ItzBenji__” & ”ItzBenjiDK” – Han har altid elsket at underholde, og det bliver han ved med.

Luyee

Luyee

Om det er latterligt dårligt forsvarsspil i FIFA eller (u)heldigt dårlige reaktioner i CS:GO, så er luyee med på beatet. Med en chat der grænser sig op af det lumre - og et community, som værdsætter det uperfekte - så er stilen og vejen banet!

Pilegaard1987

Pilegaard1987

Vikingerne er et Tema der køres fuldt ud Nogen kalder ham det Fynske Egetræ og nogen kalder mig The Viking eller bare Pile

Bloch

Bloch

Mit navn er Philip Bloch, og spiller Fortnite næsten dagligt! Jeg er 24 år gammel, og lever af streaming.

gripex90

gripex90

Livestreamer, entertainer, Challenger! League of Legends spiller.

fnatic_jarl

fnatic_jarl

Jarl streamer og spiller proffessionelt Fortnite for team Fnatic. Streamen fokuserer på underholdende gameplay i blanding med det professionelle aspekt fra esports verdenen. Kom og hæng ud!

streamhouse_esport

streamhouse_esport

Foruden vores fantastiske Content Creators, vil der også være en masse casting af en masse af vores turneringer. I samarbejde med StreamHouse.tv, vil bl.a. Daniel ‘Juztie’ Ørum guide jer igennem LoL og Matthias ‘Fyren’ Hansen styre måltavlen i Rocket League og smide kortene på bordet i Hearthstone. League of Legends: twitch.tv/streamhouse_esport Rocket League & Hearthstone: twitch.tv/streamhouseeu

MissDK

MissDK

Jeg hedder Didde, 35 år gammel og pt. fuldtidsstreamer på Twitch. Jeg er en social streamer, der elsker at underholde mine viewers med gode grin. Jeg spiller meget GTA RP for tiden og er så småt begyndt at streame det på engelsk på NoPixel. Jeg spiller også rigtige spil, såsom League of Legends, PUBG, SOT og story spil.

EllahDK

EllahDK

Ellahdk er kendt for ikke at have hår på hovedet samt varieret stream med både Football Manager, Poker og CS:GO. Vi er super glade for at have Ellahdk med igen da der er garanti for god underholdning både på streamen og i Gigantium den 25.-27. januar 2019!