Crew til Geeks Gone Wild #23

Planlægningen til en ny æra i Geeks Gone Wilds historie er allerede i gang. Nu får du chancen for at få en kæmpe indflydelse i afviklingen af det hidtil største Geeks Gone Wild, som løber af stablen i januar 2018.


Kort om GGW

Geeks Gone Wild har nu eksisteret i over 10 år og har gennem længere tid oplevet stor vækst. Vi har ambitioner om at sætte nye standarder for dansk E-sport og LAN events i Danmark med fokus på hygge, konkurrence og høj kvalitet. Geeks Gone Wild blev sidst afholdt i påsken 2017 med en præmiepulje på 27.000 kr., og hvor over 500 gamere deltog i en succesfuld weekend. Geeks Gone Wild har fået vokseværk siden sidst og udvider nu til afholdes i Gigantium.


Bliv en del af det sejeste crew til GGW #23

I 2018 bliver Geeks Gone Wild #23 større og vildere end nogensinde, og i den forbindelse har vi brug for endnu flere frivillige hænder i vores crew. Vil du være med til at afholde et kæmpe e-sports event i Nordjylland, så er det dig vi søger. 


Teams

Vi søger både hjælpere, såvel som team-ansvarlige. Tjek "teams" ud i fanen til venstre og opdag, at der er mange muligheder. Hvad enten du vil påtage dig lederhatten eller hjælperhatten, er vi klar til at byde dig velkommen i vores teams. 

Vagter

Vagterne vil bestå i 12 timer i alt fordelt over arrangementet.  Længden på dine vagter afhænger af hvilken team. På sikkerhed vil vagterne være 6 timer. 

Hvad får du ud af det

Du får en masse nye venner og en weekend med masser af sjov, hygge og god underholdning. Derudover får du mad og drikke under arrangementet. Du får desuden udleveret crew t-shirts.

Vores sponsorer