Crew til Geeks Gone Wild #23

Planlægningen til en ny æra i Geeks Gone Wilds historie er allerede i gang. Nu får du chancen for at få en kæmpe indflydelse i afviklingen af det hidtil største Geeks Gone Wild, som løber af stablen i januar 2018.


Kort om GGW

Geeks Gone Wild har nu eksisteret i over 10 år og har gennem længere tid oplevet stor vækst. Vi har ambitioner om at sætte nye standarder for dansk E-sport og LAN events i Danmark med fokus på hygge, konkurrence og høj kvalitet. Geeks Gone Wild blev sidst afholdt i påsken 2017 med en præmiepulje på 27.000 kr., og hvor over 500 gamere deltog i en succesfuld weekend. Geeks Gone Wild har fået vokseværk siden sidst og udvider nu til afholdes i Gigantium.


Bliv en del af det sejeste crew til GGW #23

I 2018 bliver Geeks Gone Wild #23 større og vildere end nogensinde, og i den forbindelse har vi brug for endnu flere frivillige hænder i vores crew. Vil du være med til at afholde et kæmpe e-sports event i Nordjylland, så er det dig vi søger. 


Teams

Vi søger både hjælpere, såvel som team-ansvarlige. Tjek "teams" ud i fanen til venstre og opdag, at der er mange muligheder. Hvad enten du vil påtage dig lederhatten eller hjælperhatten, er vi klar til at byde dig velkommen i vores teams. 


Vores sponsorer